Vår visjon

Prismatch Strøm hjelper forbrukerne med å forstå villedende, forvirrende og dyre strømavtaler, vi skal rett og slett hjelpe deg med å ikke betale mer enn du må for strømmen!

Gjennom gruppen Prismatch Strøm har vi vært med på å bygge økt kunnskap om strøm hos det norske folk, og ikke minst vært med på å spare våre medlemmer for millioner av kroner i reduserte strømutgifter.

Våre verdier er og vil alltid være: Åpenhet, åpenhet og åpenhet. Derfor har vi igjennom Elekt funnet en aktør med verdier som vi kan indentifisere oss med, og hvor vi sammen deler visjonen om å skape en sunnere og mer bærekraftig strømbransje

Prismatch Strøm er i all hovedsak drevet på dugnasbasis. Vi har lagt ned mange tusen timer for å hjelpe folk med å forstå strøm og kreve mer for pengene. Gjennom samarbeidet med Elekt har vi hatt mulighet for å få kompensert deler av jobben vi gjør for å nå vårt felles mål om å skape en sunnere strømbransje gjennom forbrukermakt.


Hvem er Elekt?

Elekt er et strømselskap som ble etablert i 2018 av gründerne Arnt Inge Sætern, Tom Reinert Johansen og Kim Bjerkevoll. Selskapet har i dag 11 ansatte og solide investorer på laget. Selskapet har ambisjon om å gjøre strøm enkelt og bidra til en sunnere og mer bærekraftig strømbransje

Deres kultur er basert på åpenhet og en «få-det-gjort»-holdning, etter 3 år med teknologiutvikling har Elekt utviklet smarte løsninger. En av disse utviklingene er en automatisert tjeneste, hvor man enkelt får oversikt over hva man faktisk betaler for, og samtidig får analysert om man betaler dyre påslag hos sin nåværende leverandør. Egentlig en robot som gjør mye av det vi har hjulpet våre medlemmer med manuelt til nå.Er du ennå i tvil? Prøv Fakturaroboten!


Sammenligningside for strømavtaler. https://www.strompris.no